Gala Absolvenților – 2024

🎓 Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău are deosebita plăcere de a vă invita la „Gala Absolvenților – 2024” 🎉, un eveniment de mare amploare dedicat tinerilor absolvenți.

📅 Vă așteptăm pe 23 iunie, începând cu ora 17:00, în Parcul „Alunelul” 🌳, pentru a celebra împreună acest moment unic și emoționant, alături de peste 12 000 de absolvenți din municipiul Chișinău.

👩‍🎓👨‍🎓 Acești tineri se vor reuni pentru a împărtăși emoțiile, bucuriile și experiențele acumulate de-a lungul anilor de studiu, iar „Gala Absolvenților – 2024” este o ocazie deosebită de a le recunoaște eforturile și realizările, marcând sfârșitul unei etape importante din parcursul lor educațional.

🏅 În cadrul galei, vor fi premiați câștigătorii concursului „Absolventul anului” cu premii și diplome de merit 🎖️, în semn de mulțumire pentru dedicația și munca depusă.

👥 De asemenea, la eveniment vor fi prezenți oaspeți de onoare, personalități marcante ale comunității noastre, care vor transmite mesaje inspiraționale și de încurajare pentru proaspeții absolvenți.

🎶 Atmosfera va fi animată de reprezentațiile muzicale ale unor artiști renumiți precum Cătălin Josan 🎤, Guz 🎸 și Lupii lui Calancea 🥁, care vor aduce energie și voie bună, transformând seara într-o adevărată sărbătoare.

🎧 „Gala Absolvenților – 2024” va continua cu un disco party animat de un DJ 🎛️, unde toți participanții vor putea să se distreze și să danseze pe ritmurile muzicii moderne, sărbătorind astfel sfârșitul unei etape din viață și începutul unui nou capitol.

🌟 Nu ratați această ocazie unică de a celebra alături de tinerii noștri absolvenți și de a crea amintiri de neuitat. Veniți să îi susținem și să le arătăm cât de mândri suntem de realizările lor! 👏